Property / Taloyhtiö IOT

Taloyhtiö IOT on meidän kehittämä ja useamman vuoden testaama järjestelmä, joka mittaa ja seuraa taloyhtiön energian sekä veden kulutusta. Järjestelmän tuomat edut eli tarkka mittausdata voidaan hyödyntää löytämään mahdolliset turhat energiankäytön kohteet ja eliminoida ne pois. Kun ongelmat on korjattu pois, voi järjestelmä jäädä seuraamaan lämmitysjärjestelmiä ja antaa varoitukset poikkeavista mittauksista. Järjestelmä on kohtuuhintainen ja jo pienenkin vedenvuodon ajoissa huomaamisen tuomat säästöt maksavat järjestelmän ylläpitokulut. Yhden vuotavan wc-istuimen (500L päivä) turha kulutus riittää kuittaamaan järjestelmän kulut säästyneistä vesistä. Puhumattakaan rakenteisiin vuotavan putken aiheuttamista kosteuskorjauksista.

Yhden vuotavan pöntön (500L päivä) turha kulutus riittää kuittaamaan järjestelmän kulut säästyneistä vesistä.

Lisäksi seuraamme kaukolämmön toimintaa ja energian kulutusta. Näin voimme optimoida liittymän sopivaksi taloyhtiöön. Monesti taloyhtiöissä on hienot järjestelmät mitä kukaan ei seuraa ja tämä on se missä meidän järjestelmä tulee tarpeen. Taloyhtiön hallitus sekä isännöitsijöille annetaan pääsy portaaliin, jossa heidän alaisuudessaan oleva/olevat taloyhtiön mittaustulokset sekä varoitukset ovat. Näin pystytään seuraamaan realiajassa kulutuksia ja reagoida niihin ajoissa eikä mahdollisesti vuoden viivellä seuraavassa yhtiökokouksessa.

Monesti taloyhtiöissä on hienot järjestelmät mitä kukaan ei seuraa ja tämä on se missä meidän järjestelmä tulee tarpeen.

Järjestelmä on tietoturvallisesti pitkälle viety ja data voidaan anonymisoida tarvittaessa. Äly ja tietokannat rullaavat AWS pilvipalvelussa, joka on yksi maailman isoimpia ja parhaita toimittajia. Tämä takaa vakaat ja varmatoimiset palvelut, joka on yksi meidän tärkeimpiäk kohtia.